banner564

“Kemerlerinizi Bağlayınız”

İtalya’da yaşayan Türk Yönetmen Ferzan Özpetek’in, 10’uncu filminin tanıtımı Roma’da

“Kemerlerinizi Bağlayınız”
banner598

Uzun yıllardır İtalya’da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in 10. filmi “Allacciate le Cinture (Kemerlerinizi bağlayınız)”nin Roma’da tanıtımı yapıldı.

Hamam, Harem Suare, Cahil Periler, Karşı Pencere, Kutsal Yürek, Bir Ömür Yetmez, Mükemmel Bir Gün, Serseri Mayınlar ve Şahane Misafir gibi bugüne kadar ses getiren filmlere imzasını atan yönetmen Özpetek’in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği 10. filmi; “Allacciate le Cinture (Kemerlerinizi bağlayınız)”nin basın gösterimi Roma’daki Adriano sinemasında yapıldı.

Yönetmen Özpetek, başrol oyuncuları Kasia Smutniak, Francesco Arca, Filippo Scicchitano, Carolina Crescentini ile yapımcılar Gianni Romoli ve Tilde Corsi, basının karşısına çıkarak poz verdi. Özpetek’in oyuncularıyla poz verirken, 4 aylık hamile olan başrol oyuncusu Smutniak’ın karnını okşaması, ikili arasında şakalaşmalara yol açtı.

Filminin tanıtımında Türk gazetecilere konuşan yönetmen Özpetek, “Kemerlerinizi bağlayınız”ın kendisinin 10. filmi olduğunu ve bu filmle kariyerindeki eser sayısında yuvarlak bir rakama ulaştığını belirterek, “İnsanın kendi filminden memnun olduğunu söylemesi çok zor ama ben memnunum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 04:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473