banner564

“İstediğin kanalda varım”

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ı canlı yayında tartışmaya davet etti

“İstediğin kanalda varım”
banner598

   CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu, "Helali bırakmış, harama ortak bizden hesap soracakmış. Kimsin sen? Al dosyaları kardeşim, çık karşıma, senin istediğin televizyon kanalında, senin istediğin gazetecilerle bana soru sor, ben mahçup olayım. (Gelmem, gelemem) diyor. Niye gelemiyorsun Recep Bey? Neden korkuyorsun? Alnın temizse, verilmeyecek hesabın yoksa neden korkuyorsun? Sen baş çalansın da onun için korkuyorsun" dedi. 

   Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

   Kemal Kılıçdaroğlu, konuşması öncesinde Demokrat Parti'den CHP'ye katılan 60 kişiyi temsilen 4 yeni üyeye parti rozetlerini taktı. 

    Poyrazköy davasının görüldüğü İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen TÜBİTAK raporunun delillerin sahte olduğunu ortaya çıkardığını ifade edenKılıçdaroğlu, CHP olarak sahte deliller üretildiğini geçmişte çok kez dile getirdiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Bu davanın çöktüğünü hepimiz biliyoruz ve kabul ediyoruz. Birgün bile o arkadaşların hapiste tutulmaları bir demokrasi ve hukuk ayıbıdır. Derhal bunların serbest bırakılması lazım" diye konuştu. 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 03:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473