banner564

Deliller onu gösteriyor

Girne’de şüpheli hareketlerde bulunan Hüseyin Ali Sanal’ın, birçok hırsızlık olayı ile bağlantısı olabileceği iddia ediliyor

Deliller onu gösteriyor
banner598
Girne’de yönetimindeki kiralık araçla gezerken şüpheli hareketler sergileyen Hüseyin Ali Sanal gözaltına alındı. Zanlının kullanımında bulunan kiralık araçta arama yapan polis, kapı açmakta da kullanılabilen demir çubuk buldu. Zanlının evinde yapılan aramada ise 6 adet cep telefonu ile 8 bin TL nakit para bulunurken, olay yerlerinden alınan kamera görüntülerindeki eşkâlin zanlının eşkali ile örtüştüğünü ifade edildi. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Polis, Girne bölgesinde son zamanlarda birçok evde hırsızlık olayı gerçekleştiğini, zanlının önceki gün şüphe üzerine yakalandığını belirtti. Polis, olay yerlerinden alınan ayakkabı izleri ile zanlının ayakkabı izlerinin örtüştüğünü, zanlının kullanımındaki aracın bagajında demir çubuk bulunduğunu, ayrıca zanlının evinde yapılan aramada ise 6 adet cep telefonu ile 8 bin TL para bulunduğunu ifade etti. 

“Ben hırsızlık yapmadım…”
Polis, ayrıca olay yerlerinden alınan ve incelenen kamera görüntülerinde eşkâl tespiti yapıldığını ve zanlının eşkali ile örtüştüğünü ifade ederek,  zanlının suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, aranan kanıtlar bulunduğunu belirterek zanlının soruşturma amaçlı 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede söz hakkı alan zanlı aracı kiraladığını, bagajda bulunan demir çubuğun kendisine ait olmadığını ve hırsızlık yapmadığını öne sürdü. Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen zanlının 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474