banner564

İşareti verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlıklar meselesini süratle neticelendirmeliyiz, Parlamento adımını süratle atmalı” dedi

İşareti verdi
banner598
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlar toplantısında konuştu. Konuşmasında İstiklal Marşı'na değinerek bir kısmını da okuyan Erdoğan terörle mücadele konusunda, "Tayyip Erdoğan gitsin demek, 'Bizim tüm siyasetimizi, devletimizin tek olması anlayışı yıkılsın' demektir. Erdoğan gidince, Türkiye'de terör biter ülkeye demokrasi gelir mi? Suriye'de istediğini elde edemeyen, terör örgütü, rastgele saldırılarla ahlaksız kozunu oynuyor. Terörle mücadelede yanımızda olan dostumuzdur, karşımızda olan da düşmanımızdır. PKK'ya terör örgütü dedik" telefonla arıyorlar bizi. Bundan sonra hiç kimse, ölüm türküleri eşliğinde halay çekenleri bize demokrasi havarisi olarak gösteremez. Bodrum, Cudi'yi, Gabar'ı, Kandil'e mi gidiyorsunuz, orada da güvenlik güçlerimiz arkanızda. Dokunulmazlıklar meselesini süratle neticelendirmeliyiz Parlamento adımını süratle atmalı. Köşe yazarıymış senin kalemin teröristin yanında yer alıyorsa sen benim karşımdasın. Millet koalisyonuna ihtiyacımız var" dedi.

“Bunların hepsi aynı…”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmada öne çıkan satır başlıkları şu şekilde: "Şimdi birileri diyor ki, "Tayyip Erdoğan Türkiye'ni başından giderse terör biter demokrasi gelir" Kandil, Avrupa'daki medya kuruluşları ve eski diplomatlar yani ABD'nin buradaki diplomatları diyor. Bunların hepsi aynı projede aynı misyon için çalışan kişiler. Peki gerçekten de Erdoğan gidince, Türkiye'de terör biter ülkeye demokrasi gelir mi? 2002'den önce Türkiye'de terör yok muydu? Terörün mazisi 35 yılı buldu.


'Terörist' demeyeceğiz de ne diyeceğiz?
Kızılay'da bomba patlatarak rastgele insanların ölümüne yol açan terör örgütünün demokrasiyle en küçük bir ilişkisi olabilir mi? Buna rağmen terör örgütü yöneticisiyle aynı dili kullanmaktan, aynı yaklaşımı sergilemekten çekinmeyenlere 'terörist' demeyeceğiz de ne diyeceğiz?
Yakaladığımız silahlara baktığımız zaman, ya Rus ya batının silahlarını görüyoruz. ABD'nin diğer ülkelerin de silahları var. Bunları konuşmayalım mı? terör örgütlerine nasıl veriliyor? Teröre karşı herhangi bir mücadeleleri var mı? şu anda AB üyesi ülkelerde cirit atıyorlar. Para kaynakları buralarda.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473