banner564

Korna çalmayın

Milli Eğitim Bakanı Avcı'dan 'YGS' öncesi sürücülere uyarı

Korna çalmayın
banner598

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bugün yapılacak üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi korna çalmamaları için sürücülere uyarı yaparak "Sınav süresince yurttaşlarımızın, özellikle sürücülerimizin, adayların dikkatlerini dağıtacak gürültüden uzak durmalarını, mümkün olduğu kadar sessiz sakin bir sınav yapabilmemiz için yardımcı olmalarını özellikle rica ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Ankara'daki Taceddin Dergahı'nda düzenlenen 'İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı'na katıldı. Programda Bakan Avcı'dan mikrofonu alarak İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını coşkuyla okuyan Alim isimli küçük çocuk, törendekileri duygulandırdı.
Basın mensuplarına da yapacakları yayınlarda dikkatli olmalarını tavsiye eden Bakan Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan habere göre şu ifadeleri kullandı. "Basın mensuplarımızın da sınav ve sonrasında öğrencilerimizi, adaylarımızı tedirgin edecek, telaşlandıracak 'şok şok' şeklindeki yayın yapmamalarını, bunun olağan bir akış içinde yapılması gereken, tamamlanması gereken bir işlem olduğunu hatırlatıyorum. Medyamıza da gösterdiği duyarlılık için şimdiden teşekkür ediyorum"

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474