banner564

Tam bir katliam

Berlin'deki evinde boğazı kesilerek ve silahla vurularak öldürülmüş halde bulunan dönerci Saim Karslıoğlu, memleketi Düzce'de toprağa verildi

Tam bir katliam
banner598

    Almanya'nın başkenti Berlin'deki evinde boğazı kesilerek ve silahla vurularak öldürülmüş halde bulunan 55 yaşındaki dönerci Saim Karslıoğlu, memleketi Düzce'de toprağa verildi.

   Wedding’de dönercilik yapan Karslıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından uçakla İstanbul'a, karayoluyla da babaevinin bulunduğu Çilimli ilçesine götürüldü. 

   Karslıoğlu'nun cenazesi, yakınlarının taziyeleri kabulü ve Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe mezarlığında toprağa verildi.

 

Yeğeni olayı anlattı

 

   Maktulle aynı apartmanda yaşayan yeğeni Ahmet Kıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay günü dayısının oğluna telefonla ulaşamadığını, bir süre sonra iş yeri arkadaşlarının da kendi evine geldiğini söyledi.

   Daha sonra Karslıoğlu'nun aynı apartmandaki dairesine gittiklerini, zili çalmalarına rağmen cevap alamayınca durumu polise bildirdiklerini anlatan Kıran, "Ekipler hemen geldi. Kapıyı açtılar. Ben tam göremedim. Hastaneye neden kaldırmadıklarını sordum. Yapılacak hiçbir şey olmadığını, hayatını kaybettiğini söylediler" diye konuştu.

   Polisin bilgi vermediğini, sadece cinayetle ilgili bir şüphelinin tutuklandığını söylediğini belirten Kıran, "Parasal amaçlı soygun girişimi olmadığını söylediler. Evin içinde masa üzerinde para varmış, dokunulmamış. Kesinlikle cinayet. Ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Neyine Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman""> 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473