banner564

Halkımıza teşekkürler

Diyalog, dün öğle saatlerinde tüm bayilerde tükendi

Halkımıza teşekkürler
banner598

Diyalog Gazetesi ‘nin 49’uncu sayısı dün yayımlandı. Okurlarına, Denizli’de üretilen kaliteli yüz havlusu hediye eden Diyalog gazetesi, bazı bayilerde sabahın erken saatlerinde tükendi. Bazı bayilerde ise öğle saatlerinde tükenen Diyalog gazetesi okurların beğenisini kazandı.

    Bu tür kampanyaların Diyalog’u tanımak açısından yararlı olduğuna dikkat çeken okurlar, hem kaliteli bir gazete okuduklarını, hem de hediye kazandıklarını söylediler.

   Diyalog’un sadece yerel haberler açısından değil, Türkiye ve dünya haberlerinin yanı sıra, magazin ve spor haberleri açısından oldukça doyurucu olduğunu belirten okurlar “bundan sonra evimizin ve işyerimizin gazetesi Diyalog olacak” dediler.

 

Tablet kampanyası sürüyor

 

   Diyalog, tanıtım kampanyaları çerçevesinde her hafta 10 okuruna Asus Tablet dağıtımını sürdürüyor.

   Toplam 6 kupon biriktiren okurlar, bunları bir zarf içerisine koyarak, aşağıda isimleri belirtilen bayilere ulaştırmak suretiyle, noter huzurunda yapılacak çekilişe katılabilecekler.

   Bayilerin isim ve adresleri şöyle:

   Lefkoşa:Canben Büfe (Elçilik karşısı), Cankan market (dereboyu), Yaysat (Hamitköy), Metin hazım Remzi (Ekonomi Bakanlığı ve Ortaköy Alay gazinosu yanı), Diyalog Medya grubu (Organize Sanayi Bölgesi).

   Girne: Starling Supermarket, Tempo Supermarket

   Gazimağusa: Hüseyin Öksüzoğlu büfe

   İskeler:Faik Ticaret

   Güzelyurt: Yavuz Eğilmez Ticaret

 

Turkcell ile sınırsız konuşma

 

   Diyalog’un bir başka önemli hediyesi ise Turkcell ile sınırsız konuşma paketi. Bugün Diyalog ile birlikte dağıtılan kartı kazıyıp, şifresini 2345’e bildiren okurlar, 24 saat süreyle Turkcell’den, Turkcell’e sınırsız bedava konuşma hakkı elde edecekler.

 

Pazar günü Boyama kitabı

 

   Diyalog, 26 Ocak Pazar günü de okurlarına ‘Prenses Boyama Kitabı’ dağıtacak.

   Renkli ve çıkartmalı boyama kitabı çocuklarınıza veya torunlarınıza en güzel sömestr hediyesi olacak.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 03:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474