banner564

Trabzon'da korkunç olay

Of’ta cami imamı olarak görev yapan Emre G., 4, 7 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarını dere kenarında tabanca ile ateş ederek öldürdü

Trabzon'da korkunç olay
banner598

Trabzon'da korkunç bir olay meydana geldi. Kentin Of ilçesinde cami imamı Emre G. (36), 4, 7 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarını dere kenarında tabanca ile ateş ederek öldürdü. Kendini ihbar eden imam, gözaltına alındı…
Trabzon'un Of İlçesi Uluağaç köyünün cami imamı olarak görev yapan Emre G. (36), akşam eve döndükten sonra tabancasını alarak 3 çocuğuyla birlikte evden çıkarak dere yatağına indi.
Emre G., dere yatağında belinden çıkardığı silahıyla 4, 7 ve 11 yaşlarında olduğu belirlenen kız çocuklarını tabanca ile ateş ederek öldürdü.
Çocuğunu öldüren imam 112 Acil Çağrı Merkezini telefonla arayarak çocuklarını öldürdüğü söyledi. İhbarın ardından adrese giden jandarma ve sağlık ekipleri üç çocuğun cansız bedeni ile karşılaştı.
İmam Emre G. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken imamın eşiyle arasının bozuk olduğu ve bir süredir evde bulunmadığı öğrenildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474