banner564

Ukrayna yolu açıldı

Kucağındaki 17 aylık bebekle kaçak olarak Kuzey Kıbrıs’a gelen Svetlana’nın pasaportlarının sahte olmadığı anlaşıldı ve ihraç işlemleri başladı

Ukrayna yolu açıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Kucağındaki 17 aylık bebeği ile kaçak yollardan Kuzey Kıbrıs’a geçtiği sırada yakalanan, son olarak sahte passport düzenleme suçunu işlediği iddiası ile tutuklanan Svetlana Bezpiatalia’nın pasaportlarının sahte olmadığı anlaşıldı.
Güney’den KKTC’ye geçmek istediği sırada yakalanan, yargılanarak 7 bin TL para cezasına çarptırılan, ancak sahte passport düzenlediğine ilişkin şikayet üzerine geçtiğimiz Cuma günü yeniden mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk temin edilen Ukrayna uyruklu Svetlana Bezpiatalia’nın hakkındaki suçlamaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. 
Yapılan incelemeler sonucu pasportların sahte olmadığının belirlenmesi ile hakkındaki suçlamalardan kurtulan Ukrayna uyruklu kadının hangi ülkeye ihraç edileceği belirsizliğini koruyor.

Bugün ihraç edilebilir…
Öte yandan Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde 17 aylık Sophia bebek ile bekletilen Svetlana Bezpiatalia için polis olağan üstü önlemler aldı. 
Çocuğun kaçırılma ihtimaline karşı müdürlük binası önünde geniş güvenlik önlemleri alan polisler, dün gece sabaha kadar müdürlük civarında kuş uçurtmadı. 
Genç kadın ve bebeğinin bugün ihraç edilmesi beklenirken, iddialara göre genç kadının ülkesi olan Ukrayna’ya ihraç edilmesinin daha kuvvetli ihtimal olduğu belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473