banner564

İşin erbabından yemek tarifleri

Merit Crystal Cove Hotel’in 42 yıllık deneyimli usta aşçıbaşısı Erhan Üçüncüoğlu’nun Diyalog TV’deki programları beğeni ile izleniyor

İşin erbabından yemek tarifleri
banner598
Abdullah SUİÇMEZ

Meslek hayatına 1974 senesinde, Türkiye’de dönemin en iyi oteli sayılan Büyük Tarabya Otelinde çırak olarak başlayan Erhan Üçüncüoğlu, ailesinde, dedesi ve babasından sonra gelen üçüncü kuşak aşçı.
Meslek hayatına Girne Alsancak’taki Merit Crystal Cove Hotel’de aşçıbaşı olarak devam eden Erhan Üçüncüoğlu, bugüne kadar çok sayıda aşçının da yetişmesine katkı sağlamış.
Usta aşçı, yılların deneyimini bugünlerde Diyalog TV’de yayınlanan Pratik Yemek Tarifleri Programı’nda izleyenleri ile paylaşıyor. Merit Crystal Cove Hotel’in 42 yıllık deneyimli usta aşçıbaşısı otelde sunduğu birbirinden leziz yemeklerin tariflerini bu programda seyirciyle buluşturuyor. 
Meslek hayatı boyunca Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede hizmet sektörünün içerisinde yer alan Üçüncüoğlu, Şubat 2014’ten bu yana Merit Oteller Grubu bünyesindeki Merit Crystal Cove Hotel ‘de Executive Chef olarak görev yapıyor.
Erhan Üçüncüoğlu’nun yemek programları Diyalog TV’de her gün izleyici ile buluşuyor.  

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474