banner564

Özgürgün'den kurultay mesajı

Özgürgün, halkın hükümet krizi, yeniden seçim değil hizmet beklediğini söyledi

Özgürgün'den kurultay mesajı
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, halkın “hükümet krizi, yeniden seçim değil hizmet beklediğini”, “hükümetin ise bunca olumsuzluk içinde uyumlu diyebileceği bir noktada” olduğunu söyledi.
UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre Özgürgün katıldığı bir televizyon programında, partinin yeni tüzüğünün, çağdaş demokratik düzen partisi olma yolunda çok önemli bir adım olduğunu söyleyerek, “Üzüntüm devrim niteliğindeki bu tüzüğün güzelliklerinin kazanımlarının konuşulması yerine seçim kaygıları ile başka tartışmaların gündem olmasıdır. Bu tüzüğün diğer siyasi partilerimize de rehber olacağından kesin eminim” ifadesini kullandı. 
Kurultayın sağlıklı bir şekilde tamamlanması yönündeki teknik çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Özgürgün, “Hedef, kurultayımızın partimize yaraşır şekilde yoğun katılımla gerçekleştirilmesidir. Kurultay sonrası UBP’nin dağılma ve küçülme beklentisi içinde olanlar, hayal görmektedirler. Kurultaya çok adaylı gidiliyor olması zenginliğimizdir. Esas olan bireylerin değil UBP’nin ileriye taşınması olmalıdır” ifadesine yer verdi. 
Özgürgün, bir küçük partinin genel sekreter ve kadın kolları başkanının bazı başkan adaylarına oy toplamak için “yollara düştüğü, üyelerin kapısını aşındırdığı duyumlarına” ilişkin ise “Doğruysa çok yanlış ve de siyaseten çok yakışıksız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473