banner564

Erdoğan’ın mesajını okudu

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Kanbay, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi

Erdoğan’ın mesajını okudu
banner598
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’nci kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Büyükelçilik İkametgahı’nda resepsiyon verdi.
Resepsiyona Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Başbakan Ömer Kalyoncu’yu temsilen Maliye Bakanı Birikim Özgür, İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, KTBK Komutanı Korgeneral İlyas Bozkurt, GKK Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, bazı bakanlar, milletvekilleri, kurum kuruluş temsilcileri ile davetliler katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Kanbay, resepsiyonda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim mesajını okudu. Ardından Cumhurbaşkanı Akıncı bir konuşma yaptı.
Erdoğan mesajında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgedeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olduğunu kaydetti ve birliklerine, beraberliklerine, kardeşliklerine yönelik saldırıların gerisinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin bu seviyeye ulaşmış olmasından duyulan rahatsızlık olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474