banner564

TED Kuzey Kıbrıs Koleji öğrencilerinin gösterileri beğeniyle izlendi

23 Nisan coşkuyla kutlandı

TED Kuzey Kıbrıs Koleji öğrencilerinin gösterileri beğeniyle izlendi
banner598

 TED Kuzey Kıbrıs Koleji ilkokul ve anaokul öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. 

Öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, öğretmenleriyle birlikte hazırlayıp sundukları danslarıyla da Dr. Küçük Spor Salonu’nu tümüyle dolduran izleyenlerin ve ailelerin büyük ilgi ve beğenisini aldılar.
Günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalarda; Ulu Önder Atatürk‘ün bu günü bayram olarak armağan etmesinin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesi olduğu ve dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliğini taşıyarak da dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının pekiştirilmesine katkıda bulunması açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. 
Konuşmalarda ayrıca çocukların cumhuriyetimizin teminatı, barışın ve umudun simgesi olduğu, dolayısıyla Türk çocuklarını mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, çocuklarımızı milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler oluşturmak açısından da tüm ulusun milli bir görevi olduğu belirtildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474