banner564

Yoğun ilgi oluyor

Altınbaş Kuyumculuk “Halk Günleri” çerçevesinde maliyetine satış başlattı

Yoğun ilgi oluyor
banner598
Melin DOBRAN
Altınbaş Kuyumculuk, Başkent Lefkoşa’nın Taşkınköy bölgesindeki mağazasında “Halk Günleri” çerçevesinde maliyetine satış başlattı. Yetkililerden alınan bilgiye göre yarına kadar sürecek olan satışlarda, stoktaki ürünler maliyetine satılacak. Altınbaş mağazasına dün akın eden birçok vatandaş, indirimden yararlanıp altın aldı. 
Açılışta ilk olarak Kıbrıs Altınbaş Kuyumculuk Genel Müdürü Ahmet Maşlakçı kampanya hakkında bilgilendirici konuşma yaptı ardından Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vakkas Altınbaş, neden böyle bir kampanya başlattıklarını anlatarak ve duygularını ifade etti.
Vakkas Altınbaş; “Bugün biliyorsunuz Kıbrıs’ta bir ilk gerçekleşiyor. Biliyorsunuz ki Altınbaş Kuyumculuk,  tüm ilkleri her zaman Kıbrıs’tan başlatıyor. Nedeni ise buradan doğup daha sonra Türkiye’de ve dünyada adını duyurmuş olmasıdır. Bizler burada büyüdük, biz daima buralı olduk. Bu yüzden tün yenilikleri ve tüm ilkleri buradan başlatmak bizler için hem önemli, hemde mutluluk verici. Bugün Altınbaş’ın Altınbaş olmasında, bir dünya markası olmasında Kıbrıs halkının emeği büyüktür. Bu nedenle Halk Günleri kampanyasını da ilk olarak burada başlatıyoruz. Tüm ürünlerimizi yarı fiyatına halkımıza sunarak, Altınbaş’ı tüm halka buluşturmak istedik. Herkesin evine altın girsin, herkes mutlu olsun istedik. Elbette her hediye değerlidir güzeldir ama altın olursa, Altınbaş’tan olursa daha da güzel olur. Herkes tüm sevdiklerine altın alarak  onları mutlu etsin, her şey herkesin gönlünce olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474