banner564

Adeta kana susadılar

Suriye’ye savaşmaya giden Fransız gençlerin, Türkiye sınırına 8 kilometre uzaktaki Azaz kasabasında Irak ve Şam İslam Devleti'ne (IŞİD) bağlı 'Fransız Tugayı' ile korkunç cinayetlere imza attığı ortaya çıktı. Fransız haber kanalı BFM TV’nin yayınladığı yeni bir görüntü, Fransız cihatçıların öldürdükleri 7-8 kişiyi nasıl araçlarının arkasına bağlayarak, çılgın kahkahalar eşliğinde sürüklediklerini gözler önüne seriyor.

Adeta kana susadılar
banner598

12 Şubat tarihli bu görüntülerde aracı kullanan genç, kendisini filme alan ve "Allahüekber" diye bağıran gence bakarak "Eskiden jet ski, oto-motokros, motosiklet sürerdik. Şimdi Allah’a karşı çıkan kafirleri sürüyorum. Hadi arkadakileri çek" diyerek araca bağlı cesetleri gösteriyor. Kamera cesetlere dönünce, yerde sürüklenen 7-8 cansız beden görülüyor.

Önce kafalarını kesiyorlar sonra sergiliyorlar
Büyük bir keyifle tatilde ya da lunaparkta gibi çekimler yapan grubun, kent merkezinde de infazlar yaptığı anlatılıyor. BFM kanalının mikrofon tuttuğu halk, her 3-4 günde bir, kentin ortasında muhaliflerin halkın gözü önünde başları kesilerek infaz edildiğ

ini anlatıyor.Kentin ortasındaki bir anıtın önünde yakalanan muhaliflerin kafalarının kesildiği, ardından, heykelin üzerine konularak sergilendiği, sonra da parçalandığı aktarılıyor.

BFM TV, 20 Fransız, 20 Belçikalı olmak üzere hepsi Fransızca konuşan 40 kişilik bir grubun halk tarafından 'Fransız Tugayı' diye adlandırıldığı anlatılan haberde Suriye’ye giden Fransız gençlerinin artık ‘savaşın birer aktörü durumuna geldiklerini’ aktarıyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 00:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473