banner564

Paris karıştı

Bir süredir eylem halinde olan Fransız çiftçiler tarım fuarını bastı

Paris karıştı
banner598

Fransa'da çiftçilerin eylemleri hız kesmeden devam ediyor. 
Daha iyi gelir, daha az bürokrasi ve haksız rekabet konularında taleplerini dile getirerek son dönemde Avrupa çapında bir dizi eylem gerçekleştiren çiftçiler dün Fransa'nın başkenti Paris'i birbirine kattı.
Bazı Fransız çiftçiler, maliyetler, bürokrasi ve yeşil düzenlemelere duydukları öfkeyle Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un planlanan ziyareti öncesinde Paris'teki büyük bir tarım fuarını bastı. 
Fuarın içinde onlarca polisle karşı karşıya gelen çiftçiler bağırıp çağırarak ve yuhalayarak Macron'un istifasını istedi ve Fransız liderine yönelik küfürler kullandı.
Fransız çiftçi sendikası liderleriyle kahvaltı yapan Macron'un daha sonra fuarı ziyaret etmesi planlanıyordu.
Macron, çiftçi sendikalarının gelmeyeceklerini söylemeleri üzerine planını iptal etti.
Çiftçiler, daha iyi gelir ve daha az bürokrasi talebiyle ve Kiev'in savaş çabalarına yardımcı olmak üzere ithal edilen ucuz Ukrayna mallarının yarattığı haksız rekabeti kınamak amacıyla Avrupa çapında protesto gösterileri düzenliyor.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 5 ay Önce

InsAllah ukrayna yalakaligi ve gocmenler avrupanin sonunu getirip ab yi vandal ve barbar istilasina ugratacaktir bizden beter olsunlar

KKTC
KKTC - 5 ay Önce

Buyurun AB ye hersey dort dortluk.

Turkish Power
Turkish Power - 5 ay Önce

Eeee rusyaya cakmaya calisip ucuz enerji gubre vs den olursan avrupayi siyasi ekonomik ve askeri olarak abd nin iti haline getirirsen olacagi budur bunlar iyi gunleriniz zuppe tayfasi

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474