banner564

249 eğitim semineri düzenlendi

Türkiye ile KKTC arasında gerçekleşen bankacılık işbirliği sayesinde 249 eğitim semineri düzenlendi

249 eğitim semineri düzenlendi
banner598

Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) Kuzey Kıbrıs Bankalar Birliği (KKBB) ile başlattığı bankacılık eğitim programı 12. yılını tamamlıyor. Program kapsamında düzenlenen 249 seminere bugüne kadar 
6 bine yakın katılım gerçekleşti.
TBB açıklamasına göre, TBB ve KKBB arasında yapılan iş birliği anlaşması kapsamında 2008’de başlatılan “Bankacılık ve Finans Eğitimleri” 12. yılını doldurdu.
Salgın öncesi TBB Eğitim Merkezi bünyesindeki, Türkiye’nin önde gelen bankacı, akademisyen, finans ve kişisel gelişim uzmanlarından oluşan eğitmen kadrosu tarafından Lefkoşa’da yapılan eğitimler bu yıl çevrimiçi ortamda düzenlendi. Sektörde çalışanların mesleki gelişimlerine katkı sunmak ve bankacılık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla hayata geçirilen program kapsamında bu yıl, "COBIT 19 Eğitimi", “Dijital Ekonomiden Sonrası: Bankacılık ve Finansal Hizmetlerin Fütürizmi”, “Finansal Teknolojiler (FinTech) ve Bankacılık” ve “Hedeflerle Yönetim” eğitimleri verildi.
Başladığı tarihten bu yana aralarında “Risk Yönetimi”, “Dijital Pazarlama”, “İleri Finansal Analiz”, “Dijital Dönüşüm”, “Bankacılık Teknolojileri”, “İş Analizi” ve “Bilgi Güvenliği Yönetimi” gibi başlıkların da yer aldığı 249 seminere 6 bine yakın katılım oldu.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474