Küçükbaş hayvan üreticilerinin ilgili tüzük uyarınca hayvan miktarlarını bildirmeleri için son tarihin 31 Aralık olduğu açıklandı.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, küçükbaş hayvan üreticilerinin yılda iki kez hayvan sayılarını Kaza Veteriner Daireleri’ne bildirme zorunluluğu olduğu ifade edildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Küçükbaş hayvan başı doğrudan gelir desteğinden yararlanmak isteyen üreticilerin, Kıbrıs Türk Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği 2020 yılı üyeliklerinin güncel olması gerekmektedir.
Ayrıca, küçükbaş hayvan üreticilerinin 31 Aralık tarihine kadar bildirimde bulunması yasal bir zorunluluktur. Beyanda bulunmayan üreticiler, yasada yer alan ilgili madde uyarınca cezai müeyyideye tabi tutulabilecek ve doğrudan gelir desteği ödemelerinden yararlanamayacaklardır.”
31 Aralık son gün
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
1
İki toplum yararlanmalı
2
‘Geri dönülmez yoldayız’
3
"1.5 dolarlık test kitleri devlete 20 dolardan...
4
El birliğiyle çözülmeli
5
Lute’a mesaj
6
Sert önlemler Güney'i etkiledi
7
Kuzeyde 5, güneyde 182 yeni vaka
8
Ya sabır
9
Bulut Akacan, şartlı tahliye ile serbest kaldı
10
Bariyerlerden anayola atladı
SIRADAKİ HABER

