banner564

‘Ahlak lekelenmemeli’

Eski RMMO komutanı Nasis, görevi devrederken ateş püskürdü

‘Ahlak lekelenmemeli’
banner598
   Rum Milli Muhafız Ordusu Komutanlığı görevini  devreden Korgeneral Stiliasnos Nasis’in, ayrılırken yaptığı açıklamayla, ateş püskürdüğü belirtildi. Habere göre Nasis konuşmasında, kişisel veya menfaate bağlı çıkarlara hizmet eden kişilerden bahsederek birliğe gereksinim olduğunu söyledi.     
   Nasis, kurumsal, stratejik opresayonel, örgütsel ve gelecekteki yapıya ilişkin büyük konuların bir süredir hazır olduğunu belirtti ve kendi planlamalarına inananlara veya bunlarla hem fikir olanlara, bunları sonuçlandırmaları tavsiyesinde bulundu.  Nasis “savunma ve güvenliğin, marketing (pazarlama) istemediğini, show ve kamu ilişkileri için bir yer olmadığını “söyledi.  
   Herkese üç tavsiyede bulunan Nasis, “Herkesin, gruplar halinde değil toplu çaba göstermesini, sandalyelerini-mevkilerini şu anda süslememeleri ve gelecekte askeri etik cesaretine sahip olmasını ve eksikliklerin RMMO’daki gelişmeleri yönlendirmesine izin vermemesini” istedi. 
    Nasis ayrıca, haysiyet ve ahlakın lekelenmemesi, RMMO’nun iyiliği konusunda kayıtsız kalınmaması gerektiğini de söyledi. 

Basiakulis beklentilerini sıraladı

   Yeni RMMO Komutanı Yeorgios Basiakulis ise yasalar ve askeri yasaların yanı sıra adalet ve insanlık duyguları içerinde görevini yerine getireceğini belirtti ve bunu, hiyerarşinin tüm kademelerindeki kişilerden de istediğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474