Güney Kıbrıs’ın en görkemli etkinliklerinden biri olan Limasol Karnavalı, dolu dolu geçen 10 günün ardından dün sona erdi.
Limasol Karnavalı son gün kalabalık ve görkemli geçit törenlerinden birine sahne oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren kentin ana arterleri ve sahil hattı dolarken, güneşli havayı fırsat bilen binlerce kişi karnaval şehri Limasol’a akın etti.
Organizasyon komitesinin verilerine göre; 35 binden fazla katılımcı kortejde yer aldı. Rengârenk kostümler giyen gruplar, tematik araçlar ve süslenmiş platformlar eşliğinde şehir merkezinden geçerek adeta görsel bir şölen sundu. Çocuklardan yetişkinlere kadar her yaştan katılımcının yer aldığı geçitte, yaratıcı tasarımlar ve dikkat çekici makyajlar öne çıktı.
Bando takımlarının çaldığı ritmik melodiler, DJ performansları ve dans gruplarının gösterileri gün boyu sürdü. Seyirciler müziğe eşlik ederek dans ederken, balkonlar ve kaldırımlar da izleyicilerle doldu. Kent genelinde güvenlik önlemleri artırılırken, trafik belirli güzergâhlarda kontrollü şekilde sağlandı.
Muhteşem final
Limasol Karnavalı, 35 binden fazla kişinin katıldığı görkemli kortejle sona erdi
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Girne Kaza Mahkemesi Dava No: 1097/ 2022
Girne Aile Mahkemesi
Gazimagusa Kaza Mahkemesi Tereke ilanı 20/25
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

