banner564

2 kilo altın çalındı

Lefkoşa’daki Erdinç Kuyumculuk, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından sabaha karşı soyuldu

2 kilo altın çalındı
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’da Metropol yolu olarak bilinen caddede faaliyet gösteren Erdinç Kuyumculuk isimli işyeri dün sabah saatlerinde kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından soyuldu.
Polis Basın Subaylığından elde edilen bilgilere göre sabaha karşı kuyumcunun yan kısmındaki vitrin camı sert bir cisimle kırılarak soygun gerçekleştirildi. Hırsızlar vitrin içerisinde sergilenen ve ilk belirlemelere göre yaklaşık değeri 148 bin 360 TL olan ziynet eşyalarını alarak olay yerinden uzaklaştı.

Küçükuncular: Çalınanların değeri 300 bin lira
kuyumcu dükkanının sahibi Erdinç Küçükuncular ise yaptığı açıklamada, “2 kilo altın çalındı, 300 bin TL  değeri var. Kamera görüntülerinde beyaz Hyundai marka bir araç ile 3 maskeli soyguncu geldi, camı kırıp altınları alıp kaçtılar” dedi. 

İhbarı, sesleri duyan vatandaş yaptı
Öte yandan, kuyumcunun camını kıran hırsızların gürültüsü ile uyanan ve dışarıya çıkan bir vatandaşın olayı polise bildirdiği öğrenildi.
Yapılan ihbarın ardından, Lefkoşa Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) ile Lefkoşa Adli Şube ve Lefkoşa Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgeye giderek geniş çapta soruşturma başlattı.
Olay yerinden çok sayıda delil toplayan, kamera görüntülerini inceleyen, bölge sakinlerinin ifadesine başvuran polis ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474