banner564

2 pakete 360 TL

Ergün Damla ile Ben James, Bonzai’den tutuklandı

2 pakete 360 TL
banner598
Girne polisi, bir marketin park yerinde bulunan kiralık araçta yaptığı 24 gram uyuşturucu ele geçirdi.
Araç içerisinde ve araçta bulunan Ergün Damla (E-47) ile Ben James Hines (E-21) isimli zanlılar gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada önceki gün saat 19.45 sıralarında bir marketin araç park yerinde, polis tarafından kiralık bir araç içerisinde ve araçta bulunan zanlılar üzerinde yapılan aramada Ben James Hines’in takmakta olduğu çanta içerisinde 21 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. Polis, zanlı Hines’in eşofmanın cebinde ise 3 gram uyuşturucu bulunduğunu kaydetti. Polis, yapılan soruşturmada gönüllü ifade veren zanlının uyuşturucu maddeyi 24 Ekim tarihinde Ergün Damla’nın 10 paket halinde Güney Kıbrıs’tan, 2 paketini kimlikleri henüz tespit edilemeyen şahıslara toplam 360 TL’ye verdiğini itiraf ettiğini açıkladı. 
Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu, iki kişinin arandığını kaydeden polis, zanlıların ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlıların soruşturma amaçlı 1 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473