banner564

37 yaşında Başbakan

Kalçasından ameliyat olacak olan Ömer Kalyoncu’nun görevini Birikim Özgür üstlendi

37 yaşında Başbakan
banner598
Başbakan Ömer Kalyoncu, sağ kalçasından bugün operasyon geçireceğini açıklandı. Ameliyattan sonra bir süre dinlenecek olan Ömer Kalyoncu’nun görevini 37 yaşındaki Maliye Bakanı Birikim Özgür vekaleten yürütecek.
BRT’ye açıklama yapan Başbakan Kalyoncu, kalça operasyonunu Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Operatör Doktorlarından Ali Çaygür’ün yapacağını da ifade etti..
Kalça ameliyatının bugün sabah saat 08.30 da yapılacağını kaydeden Başbakan Kalyoncu, bir hafta istirahat etmesinin ardından sağlığına kavuşabileceğini söyledi.
Başbakan Vekili Maliye Bakanı Birikim Özgür de yaptığı açıklamada, Başbakan Kalyoncu’nun bugün operasyon geçireceğini ve en kısa sürede sağlığına kavuşup, önümüzdeki hafta görevinin başında olacağını söyledi.
Başbakan vekili Maliye Bakanı Birikim Özgür bir soru üzerine dün akşam üzeri vekaletle ilgili gerekli resmi yazışmaların gerçekleştiğini ve bugün de 29 Ekim törenlerinde Başbakana vekalet ettiğini dile getirdi.
Özgür, “ Resmi kağıtta vekaletim; Sayın Başbakan görevine dönene kadar şeklinde bir ifadedir. Ancak sözlü olarak benim aldığım bilgi Pazartesi veya en geç Çarşamba gün Sayın Başbakanın görevinin başında olacağıdır” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473