banner564

5 bin Sterlin’i havale etmiş!

Noyanlar şirketinden 45 bin TL ve 9 bin Sterlin çalan Nijeryalı Onurgbu’nun 6 ayrı yeri soyduğu bildirildi

5 bin Sterlin’i havale etmiş!
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da Noyanlar Construction isimli işletmeye girerek kasadan 45 bin TL 9 bin Sterlin ve 500 Euro çalan Nijerya uyruklu Okey Kingley Onurgbu dün ek tutukluluk istemi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
   Zanlının dört farklı işletmeden daha yaklaşık 2 bin TL para çaldığını, 5 bin Sterlin ile 30 bin TL’sini Nijerya’da bulunan ailesine yolladığını itiraf etti.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Memuru Vedat Bilginaylar,  14 ve 15 Ağustos tarihleri arasında Noyanlar Construction Ltd. isimli şirketin ofisine, bodrum katından girilerek, ofiste bulunan kasalar içerisinden 45 bin TL, 9 bin 600 Sterlin ve 500 Euro nakit paranın çalındığını söyledi. 
   Olay sonrası kamera kayıtlarının incelendiğini ve bölgede sarı bisikletiyle gezen Afrikalı bir şahsın şüpheli olarak belirlendiğini anlatan Bilginayar, zanlının, bisikleti ile dolaştığı sırada devriye gezen polis ekiplerine yakalandığını aktardı. Zanlının, çaldığı paralardan 5 bin Sterlin ile 30 bin TL’sini ailesine yolladığını, yakın zamanlarda 4 ayrı işletmeye girerek yaklaşık 2 bin TL nakit para çaldığını da itiraf ettiğini açıkladı. 
    Bilginayar, soruşturmanın tamamlanmadığını belirterek mahkemeden ek süre talep etti. Yargıç Mine Gündüz, zanlının 6 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473