banner564

5 dönüm araziyi ateşe verdi

Koyunları kendi arazisinde otlatıyor diye çoban Halil Taşseven’e sinirlenen Serkan Küçükköylü, 5 dönüm araziyi ateşe verdi

5 dönüm araziyi ateşe verdi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Geçitkale Köyünde önceki gün Kıbrıs’ta benzerine az rastlanan ve Yeşilçam filmlerini andıran bir olay yaşandı. İlginç olay, koyunları kendi arazisinde otlatıyor diye çoban Halil Taşseven’e sinirlenen Serkan Küçükköylü isimli vatandaşın 5 dönüm araziyi ateşe vermesi sonucu gerçekleşti.
Hüseyin Bilen isimli çobanla tartışan ve sinirlerine hakim olamayarak koyunların sahibi olan Halil Taşseven’in arazisini ateşe veren Serkan Küçükköylü’nün bu öfkesi kendisine pahalıya patladı.

3 bin TL kefalet ödedi
Mahkemeye meseleyi aktaran Geçitkale Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Hüseyin Kara, zanlı Serkan Küçükköylü’nün 25 Haziran 2015 tarihinde saat 08.50 sıralarında icar ettiği tarlasında koyunlarını otlattığı gerekçesi ile Hüseyin Bilen isimli çoban ile tartıştığını ve akabinde konu koyunların sahibi olan Halil Taşseven’in arazisine giderek çakmak ile araziyi ateşe verdiğini söyledi. 
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Kara, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 3 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 50 bin TL şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474