banner564

6 aracı biçti

Alkollü vaziyette kiralık aracın direksiyonuna geçen ve üzerine bir de aşırı sürat yapan yabancı uyruklu sürücü, İsmet İnönü Bulvarını savaş alanına çevirdi 

6 aracı biçti
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde önceki gece dehşet dolu anlar yaşandı. 
Alkollü sürücünün kullandığı kiralık  araç kontrolden çıkarak, 4 tanesi  park halinde bulunan 6 araca çarptı. Kaza sonrası araç sürücüsü hakkında polise çelişkili ifade veren kiralık araçtaki Orkhan Khalılov, Nıkıta Vorozheıkın ve Oleksanr Plıuta tutuklandı. Polis ,Vorozheıkın’ın 230, Plıuta’nın 162, Khalılov’un ise 127 miligram alkol tesiri altında olduğunu açıkladı.
İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, sürücüsü meçhul ZFP 426 plakalı kiralık araç, süratli ve tehlikeli bir şekilde Sakarya Çemberine seyrederken, “Coffimania” isimli cafe önüne geldiği sırada yolun sağına geçip, karşı istikametten gelen Timir Yıldız yönetimindeki FL 822 plakalı salın aracın sağ yan kısmına çarptı. 
Çarpmanın ardından duramayan kiralık araç,  FL 822 plakalı aracın gerisinden aynıistikamete doğru seyreden ET 854 plakalı aracın sağ yan kısmına vurdu.
FL 822 plakalı araç, yine kontrolsüz bir şekilde yoluna devam edip önünde aynı istikamete doğru seyreden Aıdaı Sulaımanova yönetimindeki MB 449 plakalı aracın sağ arka tekerlek kısmına çarptı. 
Çarpmanın arından MB 449 plakalı araç, kontrolsüz bir şekilde savrularak Tayfun Yıldız’a ait park halinde bırakılan HB 580 plakalı salon araca vurdu.
MB 449 plakalı araç , yoluna devam edip bu kez Muhamed Soltan tarafından park halinde bırakılan KZ 422 plakalı salon aracın ön kısmına ön kısmı ile çarptı. Kaza sonucu Timur Yıldız ve Aıdaı Sulaımanova hafif bir şekilde yaralandı. Yaralılar Gazimağusa Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavilerine müteakip taburcu oldu. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474