banner564

Acı üstüne acı

3 genç öğretmenin feci trafik kazasındaki kaybının şokunu atlatılmadan, bu sabahın erken saatlerinde İskele’den, 20 yaşındaki müzisyen Gökhan Gözen’in ölüm haberi geldi

Acı üstüne acı
banner598

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda önceki akşam meydana gelen ve İmge Kozok, Ayşe Hadımcı Özdemir ve Figen Arkın’ın feci şekilde can verdiği trafik kazasının şoku atlatılmadan, bugün saat 01.00 sıralarında bir ölüm haberi de İskele’den geldi. Boğaz’daki harnup fabrikası yakınlarında gerçekleşen ve görenlerin kanını donduran kazada 20 yaşında Gökhan Gözen hayatını kaybetti.

 

Direksiyon hakimiyetini kaybetti

Olay yerinden elde edilen Restbet bilgilere göre, aslen Tuzlucalı olan Gökhan Özen bugün sabah saat 01.00 sıralarında Karpaz’dan Gazimağusa istikametine seyrettiği esnada, İskele Boğaz’daki harnup fabrikası yakınlarında aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle yönetimindeki FJ 888 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç karşı şeride geçerek normal yolunda seyreden Haşmet Özmusa yönetimindeki TMF 960 plakalı ticari taksiyle çarpıştı.

 

Olay yerinde can verdi

Çarpışmanın etkisiyle savaş alanına dönen anayolun içerisinde hurdaya dönen FJ 888 plakalı araç sürücüsü Gökhan Gözen kaza yerinde hayatını kaybetti. TMF 960 plakalı ticari taksi araç sürücüsü Haşmet Özmusa da olay yerine çağrılan ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, hayati tehlikesi bulunmayan Haşmet Özmusa gerekli tetkiklerinin yapılmasının ardından hastanede müşahede altına alındı.

 

Genç bir müzisyendi

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, feci bir kazada yaşama veda eden Gökhan Gözen müzisyendi. İddialara göre genç müzisyen Gökhan Gözen, feci kazadan önce arkadaşlarıyla eğleniyordu. Gökhan Gözen Boğaz’a kemanını almak için arkadaşlarından ayrıldı ve yolda bu felaketle yüzleşti. Tanıyanların, genç ve başarılı bir müzisyendi dediği Gökhan Gözen, aşırı sürat ve dikkatsizlik yüzünden yaptığı kazayla tüm sevenlerini yasa boğdu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 04:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474