banner564

Adını lekeledi

Kereste fabrikasına girerek kasadan 180 TL çaldığı iddia edilen İbrahim Lekesiz tutuklandı

Adını lekeledi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, 4-5 Ağustos tarihleri arasında, bir kereste işletmesinin  açık unutulan penceresinden girip kasadan 180 TL parayı sirkat ettiği iddiasıyla gözaltına alınan İbrahim Lekesiz, dün Gazimağusa Kaza Mahkemesinde yargıç huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Salih Minifoğlu, 4 Ağustos saat 16.30 ile 5 Ağustos saat 08.00 saatleri arasında Gazimağusa’da bulunan Halil Hamza isimli kereste şirketinin açık unutulan penceresinden içeri girerek kasada bulunan 180 TL nakit parayı sirkat ettiğini söyledi.

Güvenlik kameresı görüntüledi
 Bölgede bulunan güvenlik kameralarından zanlının saat 00.00 sıralarında orada bulunduğunu tespit ettiklerini anlatan Minifoğlu, zanlının 5 Ağustos’ta tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Zanlının evinde yapılan aramada spor ayakkabıların emare olarak alınıp incelemeye gönderildiğini anlatan Minifoğlu, zanlının bu aşamada 3 gün tutukluluğunu talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.
Zanlının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı zanlı İbrahim Lekesiz’in 2 gün poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473