banner564

Akıncı: “19 Nisan’da değişim olacak”

“On yıl önce yitirdiğimiz çözüm fırsatının şimdi var olduğunu görüyorum” diyen Akıncı, amacının halkın isteğini masaya taşımak olduğunu kaydetti

Akıncı: “19 Nisan’da değişim olacak”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı önceki gün akşam, bölge toplantıları çerçevesinde Beyarmudu bölgesinde yurttaşlarla bir araya geldi. 
Akıncı toplantıdaki konuşmasında, birlikte çalıştığı akademisyenlerden oluşan geniş bir kadrosu bulunduğunu, ancak göreve gelmesi durumunda kimseyi dışlamak gibi bir niyeti de olmadığını kaydederek, toplum yararına katkı koymak isteyen herkesle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi. 
Akıncı, 19 Nisan seçimlerinin, büyük önem taşıdığını ve seçimlerle bir değişimin yaşanacağını kaydederek, “Bu seçimlerde öteden beri yapılan yanlışların muhasebesi yapılacak. Halk bunun sonucunda, 19 Nisan’da değişimin kararını verecek ve bu kararını sandığa yansıtacak. O günden sonra ülkemizde bembeyaz sayfa açılacak. Bu, Kıbrıs sorununu çözmeye yönelirken bir yandan da toplumun iç sorunlarıyla ilgilenen, Türkiye ile karşılıklı saygıya dayalı ilişkilerin yer aldığı ve bağımsız-tarafsız bir cumhurbaşkanı anlayışının yer aldığı bir dönem olacak” dedi. 
 “On yıl önce yitirdiğimiz çözüm fırsatının şimdi var olduğunu görüyorum” diyen Akıncı, amacının halkın isteğini masaya taşımak olduğunu kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474