banner564

Akıncı: Cevap meydanda

Girne’de düzenlenen dayanışma yemeğinde konuşan Akıncı, tüm gönüllülerini 14 Nisan’da Lefkoşa’da yapılacak mitinge davet etti

Akıncı: Cevap meydanda
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, önceki gün akşam düzenlenen “Büyük Dayanışma Yemeğinde”, salonu dolduran gönüllülere seslenerek, “14 Nisan’da İnönü Meydanı’nda “Cevap Meydanda şöleninde bir araya gelecek, orayı da tıklım tıklım dolduracağız” dedi.
Yapılan açıklamada, binden fazla Akıncı gönüllüsünün, önceki gün akşam Acapulco Resort Hotel’in salonunda düzenlenen “Büyük Dayanışma Yemeğinde” bir kez daha “cevap Akıncı” diyerek kararlılıklarını dile getirdiği belirtildi.
Yemekte gönüllülere hitap eden Akıncı, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bu akşam burada güzel bir dayanışma sergiliyorsunuz. Nice ücretsiz yemekli toplantılar için bazı makam sahipleri tarafından çağrılar yapılır. Ama sizler buraya bedava yemek için gelmediniz, alın teriyle kazandığınız cebinizden paradan ödeyerek, kendi gönlünüzle buradasınız” diye konuştu. 
14 Nisan’da İnönü Meydanı’nda düzenlenecek şölenin alışıldık mitinglerden farklı olacağını söyleyen Akıncı, “klaksonlar çalarak, benzin fişleri ve kiralık araçlarla konvoylar düzenleme gibi eski propaganda yöntemlerini bir kenara bırakıyoruz. Ama tüm bu süreç içerisinde içimizde biriken coşkuyu birbirimizle paylaşmak için orada olacağız” dedi. Akıncı “Cevap Meydanda” buluşmasının bir şölen olarak planlandığını da sözlerine ekledi. 
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı dün sabah da Güzelyurt’ta gönüllü kitlesiyle çarşı ve açık pazarı içine alan bir yürüyüş gerçekleştirdi. 
Yürüyüş, gitarlar, trampetler ve sloganlar eşliğinde gerçekleşti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473