banner564

Eroğlu: Zafer için çalışmalıyız

Eroğlu, 2010’da bir rakibi olduğunu, 19 Nisan seçiminde ise 6 rakibi olduğunu hatırlatarak, UBP ve DP tabanına mesaj gönderdi:

Eroğlu: Zafer için çalışmalıyız
banner598
Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu, Dereboyu olarak bilinen Mehmet Akif Caddesinde bir yürüyüş gerçekleştirdi.
Yürüyüşe başta UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve Başbakan Yardımcısı, DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş olmak üzere, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Faiz Sucuoğlu, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Ersin Tatar, Zorlu Töre ve Tahsin Ertuğruloğlu, DP-UG Lefkoşa Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu ile sempatizanları katıldı.
Yürüyüş, “Eroğlu nerede biz oradayız” sloganları ve alkışlar eşliğinde yapıldı.


UBP Kaymaklı örgütü ile buluştu
Eroğlu UBP Küçük Kaymaklı Örgütü’nün Yarim Düğün Salonu’nda düzenlediği “destek” etkinliğine katıldı.
Etkinlikte, UBP Genel Başkanı ve Lefkoşa Milletvekili Hüseyin Özgürgün, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Lefkoşa Milletvekili Faiz Sucuoğlu, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Zorlu Töre, Ersin Tatar ve Tahsin Ertuğruloğlu ile eski milletvekili Şerife Ünverdi de hazır bulundu.
Derviş Eroğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk halkının en önemli varlığının KKTC olduğunu söyledi.
Eroğlu, bir çözüm arayışı içerisindeyken, aynı zamanda KKTC’ye de sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “hep söylüyorum: benim masada elimi güçlendiren en önemli olgu KKTC’dir ve bulunacak federal çözüm de iki kurucu eşit statüdeki devletten kaynaklanacak” dedi.
5 yıl önce yine aynı mekanda toplandıklarını anımsatan Derviş Eroğlu “bu salon uğurlu gelmişti. Oylarınızın uğurunu gördüm” diye konuştu. 
Zafere ulaşmak için birinci şartın çok çalışmak olduğunu belirten Eroğlu, 2010’da bir rakip olduğunu, 19 Nisan seçiminde ise 6 rakibin olduğunu söyledi.

GİAD’ın yemeğine katıldı
Öte yandan Derviş Eroğlu önceki gün akşam, Genç İş Adamları Derneği’nin (GİAD) Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) onuruna Lefkoşa Merit Otel’de verdiği yemeğe katıldı.
Derviş Eroğlu Seçim Ofisi’nden verilen bilgiye göre, etkinlikte TÜGİK Başkanı Erkan Güral da konuşma yaptı.
Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu ise konuşmasında, Anavatan Türkiye’den gelen iş adamlarının ülke iş adamlarıyla işbirliği içerisinde olmasından mutlu olduğunu belirtti.

Güzelyurt’a da uğradı
Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı önceki gün ayrıca Derviş Eroğlu Güzelyurt Pazarı ve Çarşını ziyaret etti. 
Yapılan açıklamada, Eroğlu’nun gerçekleştirdiği yürüyüşe UBP Güzelyurt İlçe Başkanı ve Güzelyurt Milletvekili Kemal Dürüst, UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli, DP-UG Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve DP-UG Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel başta olmak üzere çok sayıda UBP ve DP-UG üyesiyle Eroğlu’na destek veren vatandaşlar da katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474