banner564

Özersay: “Halkın kudretine güveniyorum”

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Özersay, adaylığının toplumun her kesimi tarafından görmekten memnun olduğunu söyledi

Özersay: “Halkın kudretine güveniyorum”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay önceki gün Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’nı ziyaret ederek çalışanlarla görüştü; Girne’de ise Karadeniz Kültür Derneği üyeleriyle biraya geldi. 
Özersay Girne ziyareti sırasında yaptığı konuşmada adaylığının toplumun her kesiminden vatandaşlar tarafından desteklendiğini görmekten memnun olduğunu söyledi. 
Özersay, “durumu idare etmek için değil, sorunları azimle çalışıp çözmek için aday olduğunu” belirterek, seçilmesi durumunda cumhurbaşkanının anayasal ve yasal yetkilerini kullanacağını, vatandaşın sorunlarının çözümü için Meclis’i ve hükümeti yerine göre teşvik edeceğini, yerine göreyse harekete geçmeye zorlayacağını söyledi. 
Özersay şöyle konuştu:
“Kıbrıs Türk halkının adaylığıma, ortaya koyduğum düşüncelere sahip çıktığını görüyorum. Bu sandığa da yansıyacaktır, Kıbrıs Türkünün sağduyusuna güveniyorum. Bir şey olmak için değil, bir şeyler yapmak için aday oldum, durumu idare etmek için değil sorunları çözmek için bu yolu yürüyorum. Birilerine değil halka, halkın değiştirme kudretine güveniyorum.” 
Özersay, gönüllüleriyle birlikte gerçekleştirdiği Girne ziyaretinde vatandaşlarla ve Karadeniz Kültür Derneği yetkilileriyle de buluştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473