banner564

Ali Transtürk kalbine yenildi

Gazimağusa’nın sevilen fotoğrafçısı Ali Transtürk 58 yaşında hayatını kaybetti

Ali Transtürk kalbine yenildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa dün acı bir haber ile güne başladı, yaklaşık 3 aydan beri Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 58 yaşındaki Ali Transtürk dün sabah saatlerinde yaşama veda etti.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre geçirdiği ameliyat sonrasın suni kalp takılan Ali Transtürk’ün önce böbrekleri iflas etti, astım rahatsızlığı da bulunan Transtürk  yakalandığı bronşit hastalığı sonucu Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastensi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Son olarak akciğerlerinde kanama meydana gelen Transtürk dün sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Bugün defnedilecek
Tüm Mağusa tarafından tanınan ve sevilen bir sima olan Ali Transtürk bir dönem Tuzla bölgesinde bir kökep çiftliği işletmişti, uzun yıllardır fotoğrafçılık mesleğini de yürüten Transtürk geride gözü yaşlı 2 evlat 3 de torun bıraktı. Ali Transtürk’ün bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gazimağusa Kabristanlığı’nda defnedileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474