banner564

Atasoy: İzolasyonlar kalkmalı

Türkiye’den gelen iş insanları ile görüşen Siber, “Kimliğimizle dünyada yer alma mücadelesi veriyoruz” dedi

Atasoy: İzolasyonlar kalkmalı
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Türkiye Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve beraberindeki heyetle görüştü.
Sibel Siber, görüşme öncesinde yaptığı açıklamada, üst kademelerde kadınların bulunmasının ülkelerin çağdaşlığıyla doğru orantılı seyrettiğini kaydetti. Siber, üst düzey yönetici kademelerinde daha çok kadın görmek istediklerini vurguladı.
Kıbrıs sorununa da değinen Siber, “Kimliğimizle dünyada yer alma mücadelesi veriyoruz” dedi.
KKTC’nin ambargoların altında olduğunu söyleyen Siber, çözüm isteğini referandumda ve çeşitli platformlarda gösteren bir halkın ambargolar altında olmaması gerektiğini belirtti.
T.C. Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Cumhuriyet Meclisi Başkanı mevkisinde bir kadını görmenin kendisini memnun ettiğini ve kadınların bu gibi görevlerde bulunmasının gurur verici olduğunu belirtti.
KKTC’nin tam bağımsızlığı ve izolasyonların kaldırılmasının öncelikli konuları arasında bulunduğunu söyleyen Atasoy, yurt dışı temaslarında bunları dile getirip destek talep ettiklerini ifade etti.

Özgürgün: Yatırımları destekliyoruz
Öte yandan, Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu dün UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ü de ziyaret etti.
UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, konuk heyeti kabulde yaptığı konuşmada, hükümetin istifasıyla yoğun bir gündemin içerisinde olduklarını belirterek, “Her zaman yatırımları destekliyoruz. Yatırımlar her zaman ülkenin ileriye gidişini hızlandırır” dedi.
KKTC’nin ufak bir ülke olmasına rağmen yatırım imkanlarının geniş olduğunu dile getiren Özgürgün, her yatırımın halkın refahını arttırdığı bilinciyle davrandıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474