banner564

Başka seçenek yok 

Değirmenlik’te konuşan Özersay, daha iyi yönetmenin yollarını bulmak zorunda olduklarını söyledi

Başka seçenek yok 
banner598

  Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, “Birbirimize karşı kırıcı olmadan, anlayışla, hem yöneticilerin beklentilerine, hem de halkın beklentilerine karşı anlayışla yürüyebilirsek, bu belirsizlik ortamında dünyada bir kimlik olarak, Kıbrıs Türk Halkı olarak, bu adada var oluruz ve var olmaya da devam ederiz” dedi. 

   Değirmenlik’te vatandaşlarla buluşan Özersay, Kıbrıslı Türklerin önünde başka da bir seçenek olmadığına işaret ederek, “Bunun içinde yegâne yapılması gereken şey de bellidir. Bir biçimde kendimizi daha iyi yönetmenin yollarını bulmak zorundayız” şeklinde konuştu. 
   Özersay’ın hükümetin durumu, Kıbrıs Sorunundaki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunduğu ve vatandaşların sorularını yanıtladığı ziyarette, HP Genel Sekreteri Yenal Senin, Lefkoşa İlçe Başkanı Hasan Sapsızoğlu, Milletvekilleri Mesut Genç, Hasan Büyükoğlu, Hasan Topal ve Erek Çağatay da hazır bulundu. 
   Toplantıda, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’in de açılış konuşması yaptı.

Aktif bir diplomasi 
Büyük ilgiyle karşılanan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Değirmenlik’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretleri bir seçim kampanyası veya propagandası olarak yapmadıklarını, vatandaşın çeşitli zamanlarda yaşadığı sıkıntıların çözümü, nasıl daha iyi bir yönetim ortaya koyulabileceği  düşüncesiyle gerçekleştirdiklerini söyledi. 
Dış politika ile ilgili olarak da aktif bir politika izlenildiğini söyleyen Özersay, geçen bir yıllık sürede çok sayıda ciddi temasların yapıldığının altını çizdi. Özersay, “Her platformda sesimizin duyulması için kararlılıkla çalışıldığının bilinmesini isterim ”dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474