banner564

Benzeri yok

Polis, 5 ilçede gerçekleştirdiği denetimlerinde bin 761 sürücüye ceza yazdı, 16 kaçak tespit etti ve 105 aracı trafikten men etti

Benzeri yok
banner598

Polisin 5 ilçede 6 saat süren denetimi kapsamında 9 bin 306 sürücüsü kontrol edildi. Denetimlerde bin 761 sürücüye ceza yazılırken, 105 araç trafikten men edildi.
Asayiş denetimlerinde ise ülkede kaçak yaşayan 16 kişi tutuklandı. 
Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk alanları içerisinde, 20.00-02.00 saatleri arasında eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.
Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimler kapsamında; eğlence mekanları, gece kulüpleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilirken, ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen toplam 10 kişi tutuklandı.

Lefkoşa’da 38 araç trafikten men edildi

Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam bin 863 araç sürücüsü kontrol edildi.
206’sı yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 13’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 4’ü sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak, 215’i sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 26’sı emniyet kemeri takmadan araç kullanmak, 20’si seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, 4’ü sigortasız araç kullanmak, 7’si trafik ışıklarına uymamak olmak üzere toplam 648 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 38 araç ise trafikten men edildi.

Gazimağusa’da 4 kişi tutuklandı

Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimler kapsamında; eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, marketler, kahvehaneler ve gece kulüpleri kontrol edilirken, ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen 4 kişi tutuklandı.
Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 2 bin 890 araç sürücüsü kontrol edildi. 148’i yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 20’si alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 1’i sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak, 46’sı sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 12’si emniyet kemeri takmadan araç kullanmak, 46’sı seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak olmak üzere toplam 455 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 20 araç ise trafikten men edildi.


Kaçaklar yakalandı
Girne’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında; halkın yoğun olarak bulunduğu yerler, eğlence mekanları ve kahvehaneler kontrol edilirken, ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen 2 kişi tutuklandı.
Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 3 bin 513 araç sürücüsü kontrol edildi. 168’i yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 12’si alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 1’i sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak, 4’ü sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 1’i emniyet kemeri takmadan araç kullanmak, 7’si seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, 4’ü sigortasız araç kullanmak, 5’i trafik ışıklarına uymamak olmak üzere toplam 384 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 24 araç ise trafikten men edildi.  

Güzelyurt’ta asayiş tamam

Güzelyurt’ta gerçekleştirilen denetimler kapsamında; alkollü içki satışı yapılan yerler, eğlence mekanları ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilmiş ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 390 araç sürücüsü kontrol edildi.
17’si yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 2’si sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak, 2’si sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 3’ü sigortasız araç kullanmak, 4’ü seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak olmak üzere toplam 63 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 7 araç ise trafikten men edildi.


Bir sürücü tutuklandı
İskele’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında; halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ve eğlence mekanları kontrol edildi, ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 650 araç sürücüsü kontrol edildi. 134’ü yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 1’i alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 31’i sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 8’i emniyet kemeri takmadan araç kullanmak, 11’i seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, 5’i sigortasız araç kullanmak olmak üzere toplam 212 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, bir sürücü tutuklanmış ve 16 araç ise trafikten men edildi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
VVV
VVV - 4 ay Önce

Gun asiri o kadar cok araba trafik men edildi ama boyle oldugu halde trafikte degisen hicbir olumlu gelisme olmuyor. Trafik magandalari azalacagina ,cogaliyor.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474