banner564

Beş gün sonra tutuklandı

Lefkoşa’daki cafe’de çanta içerisinde muhafaza edilen 7 bin 500 lirayı çalan Eraga’nın, ülkede kaçak olduğu ortaya çıktı

Beş gün sonra tutuklandı
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da meydana gelen hırsızlık meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Godswell Eımıonowane Eraga dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Lefkoşa’daki cafe’de çanta içerisinde muhafaza edilen 7 bin 500 lirayı çalan Eraga’nın, ülkede kaçak oldu anlaşıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Şener olayla ilgili bulguları aktardı. Şener huzurunuzda bulunan zanlı Godswell Eımıonowane Eraga’nın “Sirkat ve KKTC'den İkamet izinsiz” suçlarından methaldar olduğunu söyledi. Polis zanlının 25 Ocak 2021 tarihinde saat 21.30 raddelerinde Lefkoşa'da Bolu Sokak üzerinde faaliyet gösteren B.G’ye ait bir cafe içerisinde bulunan bar önündeki sandalye üzerinden markası meçhul siyah renk el çantası ve içerisindeki 7 bin 500 TL nakit parayı sirkat ettiğini mahkemeye aktardı. Polis aynı gün zanlının muhaceretinde yaptığımız kontrolde 23 Ekim 2017 tarihinden itibaren KKTC'de ikamet izinsiz olduğu tespit edildiğini mahkemeye aktardı.
Hırsızlık meselesi ile ilgili olarak almış olduğu çanta ve paranın arandığını belirten polis, zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473