Süt Endüstrisi Kurumu (SÜTEK) bir kurum personelinin Coronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından çalışanların çoğunun 1. derece temaslı olarak karantinaya alındığını ancak önceki gün itibariyle tüm kurum personeline yapılan PCR testlerinin tümünün negatif çıktığını duyurdu.
Açıklamada, “SÜTEK olarak gerek süt toplama gerekse analizlerin yapılması ve dağıtım ile ilgili gerekli tüm önlemler alınmış olup, süreç içerisinde sütün toplatılması, dağıtılması ve tahlil işlemleri aynı şekilde devam etmektedir” denildi.
SÜTEK'in veznesi kapalı olacağından, bu süreçte ödemelerde aksama yaşanmaması için,
imalatçıların iç piyasa fatura ödemelerinin son günü olan 1 Ocak Pazartesi günü fatura ödemelerini Kooperatif Merkez Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıflar Bankası’nda bulunan SÜTEK hesaplarına havale ederek ödeyebilecekleri kaydedildi.
Banka hesap numaralarını bilmeyen imalatçıların 0548 866 32 02 numaralı telefondan bilgi alabileceği belirtildi.
SÜTEK’te tüm temaslılar karantinaya alındı
SÜTEK’te bir çalışan pozitif çıkınca tüm temaslılar karantinaya alındı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
1
Göçmen kuşlardan olan flamingolar bu yıl Kıbrıs’ta...
2
Beşparmak Dağları’ndaki dev KKTC bayrağını...
3
Kızılay, ihtiyaç sahiplerine destek olmak için...
4
Üçü de kaybettirdi
5
Raab adaya geliyor
6
Kararlarda etkili olacak
7
Çerçeve belli
8
Güvence verdiler
9
Komşuları kurtardı
10
Kuzeyde 2 bin 826 test; 38 yeni vaka
SIRADAKİ HABER

