banner564

Bican yarışa hazır

CTP, Haziran’da yapılacak yerel seçimler için Güzelyurt ilçesindeki adayını belirledi

Bican yarışa hazır
banner598

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG), Haziran 2014 tarihinde yapılacak Yerel Yönetim Seçimlerine yönelik hazırlıklarını sürdürüyor.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, önceki gün akşam toplanan CTP/BG Güzelyurt Bucak Meclisi, Güzelyurt Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliğine dönük çalışmaları gözden geçirdi ve değerlendirmelerde bulundu.

CTP/BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, İlçe Başkanı Doğan Şahali, Örgüt Sekreteri Niyazi Düzgün, Yerel Yönetimler Sorumlusu Hakan Kuntay, İlçe Milletvekilleri ve Bucak Dinamobet Meclisi Üyeleri’nin katıldığı toplantıda, Yerel Yönetim Seçimlerinin önemi üzerinde duruldu ve muhtemel adayların belirlenmesine dönük çalışmalar gözden geçirildi.

 

Güzelyurt kazanılacak

Örgütün, Güzelyurt Belediye meclis üyesi Osman Bican üzerinde odaklandığının gözlendiği ifade edilen açıklamaya göre, kısa bir konuşma yapan Bican, Güzelyurt’un adayı olmaktan ve bölge halkı için çalışmaktan gurur duyacağını belirtti.

Yapılan konuşmalarda Güzelyurt Belediyesi’nin bugüne kadar halka yeterli hizmeti vermediği; partinin bu seçimlerde Güzelyurt’u kazanma kararlılığında olduğu yönündeki görüşlerin dile getirildiği kaydedildi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 02:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473