banner564

Bilgi kirliliği önlenmeli

Bakan Dürüst, “Manevi değerler ve tarihi bilinç noktasında zafiyetlerin toplumu çökerteceği bilinciyle hareket ediyoruz” dedi

Bilgi kirliliği önlenmeli
banner598
Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Başkanı Yılmaz Bora ve beraberindeki heyeti kabul etti. 
Dürüst kabuldeki konuşmasında, manevi değerler ve tarihi bilinç noktasında zafiyetlerin toplumu çökerteceği bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. 
Yılmaz Bora ise konuşmasında, milli bir eğitim, basın ve ekonomi politikası olmayan bir ülkenin ayakta durmasının zor olduğuna inandıklarını söyledi. Kıbrıs Türkü’nün bağımsız bir devletin “sahibi” olduğunu, bir antlaşma durumunda kurulacak “Birleşik Kıbrıs”ın sahibinin Kıbrıs Türkü olmayacağını, bu nedenle Kıbrıs Türkü’nün tek seçeneğinin “KKTC’nin varlığının sonsuza dek savunulması” olduğunu düşündüklerini de ifade eden Bora, “Bugünkü kuşak, bilgi kirliliği yüzünden zaman zaman yanlış yönlere yönlendirilmektedir” dedi.


Dürüst: Kaliteli ve çağdaş bir eğitim…
Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst dün, Ziyamet İlkokulu ve Dikmen İlkokulu okul yöneticileri, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri ile bir araya geldi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Ziyamet İlkokulu yetkililerini kabulünde, okulda yapım ve onarım aşamasında bazı sorunlar yaşandığı ve ayrı bir özel eğitim merkezi yapılması talebi olduğu Bakan Dürüst’e aktarıldı.
Dikmen İlkokulu yetkililerini kabulünde ise Dürüst’e, öğrenci sayısının giderek arttığı ve yeni bir okul öncesi eğitim kompleksine ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473