banner564

Bir görevli yaralandı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde oksijen tüpü patladı

Bir görevli yaralandı
banner598

Onur ULAĞ
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde seyyar olarak kullanılan oksijen tüpünün patlaması sonucu Tugay Gök isimli görevli yaralandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre dün akşam saat 21.45 sıralarında, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Ayakta Tanı Merkezi’nde, servis görevlisi olarak çalışan Tugay Gök, bir hastanın biten oksijen tüpünü değişmeye çalıştığı sırada, dolu tüpten sızan oksijenin parlaması sonucu yüzünden ve kolundan hafif şekilde yaralandı. 
Gök, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı.
Olayın gerçekleştiği odada kalan hastaya zarar gelmediği belirtildi. 
Sağlık Bakanı Ali Pilli de, ciddi bir yaralanma olmadığını belirtti.
Bakan Pilli şunları söyledi:“ Saat 21.00 sıralarında bir personelimiz seyyar oksijen tüpünü değiştirirken kaza meydana geldi ve tüp patladı. Tüpü değiştiren arkadaşımızda çok şükür fazla bir şey yoktur. Kolunda ve yüzünde hafif yaralanmalar oldu. Yaralanan arkadaşımızın genel durumu iyidir. Herhangi bir sıkıntı yoktur” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Özcan
Mustafa Özcan - 5 yıl Önce

Tüpün patlamasının ardından yangın çıkıyor.. Yaralanan personelin yüzünün yandığı ve bir gözünü kaybettiği söyleniyor? Koca hastanede yangın personeli yok görevlilerde hastaneyi bırakıp dışarı kaçıyor.. Yatar hastalar Allaha emanet! Odadan kendi imkanları veya refakatçileri tarafından çıkabilenler çıkıyor ve çıkarken yaralanıyorlar! Bu gelişmelerden söz eden yok? Tüp neden patladı, tüpü tedarik eden firma hakkında soruşturma açıldı mı? Bütün bu yaşananlardan sonra; olay yaşandı bitti kalan sağlar bizimdir

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474