banner564

Bırakın iş yapsınlar

Gardiyanoğlu, Başbakan ve Bakanlara yönelik ziyaretçi akını konusunda uyardı:

Bırakın iş yapsınlar
banner598

  Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Başbakan Ersin Tatar ve Bakanlara yönelik ziyaretlerin arkası kesilmeden devam etmesi nedeniyle parti üyelerine yönelik bir uyarı mesajı yayınladı. Gardiyanoğlu “Bırakın çalışsınlar” diyerek şunları kaydetti:

   “Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanlığı olarak yeni kurulan hükümetimizi, Başbakan ve Bakanlarımızı tebrik ediyor, güvenimizin tam olduğunu ifade etmek istiyoruz. 
Ülkede ciddi sıkıntıların olduğunu, yeni kabinenin büyük bir yükün altına girdiğinin farkındayız. Gerek ekonomik, gerekse sosyal anlamda yapılan tahribatı düzeltmek için yöneticilerimiz ellerini büyük bir taşın altına koymuşlardır. Başbakanımız Sayın Ersin Tatar ve tüm Bakanlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. 
Yeni kabine sonrası gözlemlemekteyiz ki, Başbakan ve Bakanlarımız sevenleri tarafından ziyaret edilmekte, tebrik edilmektedirler. 
Başbakan ve Bakanlara sağlıklı çalışma ortamı yaratılması ve kıymetli zamanlarını almamak için “hayırlı olsun” ziyaretlerimizi ileriki tarihlerde yapacağımızı bildirmek istiyoruz. Bu ziyaretlerin de mesai saatleri dışında, Bakanlarımızın çalışmalarını engellemeden yapılacağını vurgulamak isteriz.
Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanlığı olarak bu karara tüm kademelerin uymasını rica ediyor, saygılar sunuyoruz.” 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

GÖRGÜSÜZÜN BİR OĞLU OLMUŞ.....

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473