banner564

‘Bırakın öleyim’

Sevişme sahnelerini kameraya kaydedip, daha sonra kız arkadaşına ‘Ya evlen, ya da para ver” diyerek tehdit yapmakla suçlanan Mustafa Kara, şeker hastası olduğu halde açlık grevi yapıyor

‘Bırakın öleyim’
banner598
Çiğdem AYDIN
Sevişme sahnelerini kameraya kaydedip, daha sonra kız arkadaşına ‘Ya evlen, ya da para ver” diyerek tehdit yapmakla suçlanan Mustafa Kara, şeker hastası olduğu halde açlık grevi yapıyor.
Kakkındaki soruşturma devam ededen Kara, dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlının 2015 yılı içerisinde yatak odasına kurmuş olduğu gizli kamerayla kız arkadaşı ile olan sevişme görüntülerini çektiğini söyledi. Polis, zanlının çektiği görüntüleri Lefkoşa’daki bir internet kafede CD’ye aktardığını, bazı bölümlerini ise fotoğraf albümü yaptığını belirtti. Zanlının elde ettiği görüntüleri kız arkadaşına ve ailesine göstererek kendisi ile evlenmesi veya para vermesi konusunda tehdit ettiğini kaydeden polis, zanlının şartlarının yerine gelmemesi halinde görüntüleri ortalığa yayacağına dair tehditte bulunduğunu açıkladı.

Görüntüler başkasının eline de geçmiş…
Polis Mustafa Kara’nın yanı sıra bir başka şahsın da olayda adı geçen kadını arayarak sevişme görüntülerinin elinde odluğuna dair tehdit edip para istediğini belirterek, telefonla kadını arayan şahsın da aranmakta olduğunu söyledi. Gizlice çekilen sevişme görüntülerinin birçok yerde olabileceğini kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 7 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Suçlamaları kabul etmiyor, yemek yemiyor
Mahkemede söz hakkı verilen zanlı Kara ise suçlamaları kabul etmeyerek kendisine iftira atıldığını, kimseyi tehdit etmediğini öne sürdü. Zanlı, şeker hastası olduğunu buna rağmen intihar etmek için yemek yemediğini ve komaya girdiğini söyledi.
Aktarılan olguları ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının soruşturma amaçlı 7 gün daha tutuklu kalmasına ve bu süre içerisinde hem Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde hem de devlet hastanesinde doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474