banner564

Birileri adaylığımdan rahatsız

Özersay, Metehan bölgesindeki afişlerinin yırtılması ile ilgili olarak, “Herkes demokrasiyi içine sindirmelidir” dedi

Birileri adaylığımdan rahatsız
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, önceki gün Girne, Arapköy ve Çatalköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Özersay, Metehan bölgesindeki afişlerinin yırtılması ile ilgili olarak, “Herkes demokrasiyi içine sindirmelidir. Pankartlarımızı yırtarak halkın bize olan ilgisini ve sevgisini ortadan kaldıramazsınız. Ülkede ciddi bir değişimin simgesi olduğumu düşünüyorum ve birileri de bu nedenle adaylığımdan rahatsızdır. Ancak vatandaşlar her şeyin farkındadır. Toplum olarak başaracağız” ifadesini kullandı.
Toplumun artık bilinçli olduğunu ve 19 Nisan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın kendi iradesini yansıtacağı bir seçimin yaşanacağını belirten Özersay, ‘Sözde değil, gerçek anlamda bir değişim için ciddi bir talep var. Toplum olarak bu değişimi yapma yolunda 19 Nisan’da başarıya ulaşacağız ve yeni nesil bu görevleri üstlenecek. Buna samimiyetle inanıyorum” ifadelerine yer verdi.
Özersay, dünyayı okuyabilen, anlayabilen, dünyada yaşanan gelişmeleri takip edebilen, yabancı dile hakim, dünyanın anlayabileceği türden politikalar üretebilecek olan yeni neslin artık bu görevi üstlenmesi gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474