banner564

Bölgenin can damarı

Cypfruvex’i ziyaret eden Uluçay, kurumun üretici ve ekonomi açısından önemine dikkat çekti:

Bölgenin can damarı
banner598

 Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, önceki günkü Güzelyurt temas ve incelemeleri çerçevesinde Kıbrıs, Meyve, Sebze İşletmecilik Limited’e (Cypfruex) de ziyaret gerçekleştirdi.

Verilen bilgiye göre, ziyarette Cypfruvex Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Olgu, Kurum Sekreteri Uğur Saygılı, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Cangil ve Danışmanlardan İbrahim Aktekin, Başkan Uluçay’a tesisin bölümlerini göstererek bilgiler verdi.
Başkan Uluçay, tesisi incelemesinin ardından Cypfruvex idari binasında Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Cypfruvex Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Olgu, Başkan Uluçay’ın ziyareti nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirerek, ülkenin gözbebeği konumunda olan kuruma yetkililer tarafından sahip çıkılmasının kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi.
Uluçay da konuşmasında, Cypfruvex’in bir kamu kuruluşu olarak bölge üreticileri için misyonunun çok büyük olduğunu ve adeta bölgenin can damarı konumunda olduğunu ifade etti.
Kurumun ülke ekonomisine katkısının yadsınamaz bir gerçek olduğuna işaret eden Uluçay, ülke narenciyesinin dışa açılımında Cypfruvex’in geçmişten bugüne önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çekti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474