banner564

Boynuna sapladı

28 yaşındaki Alpay Sadrazam, kız arkadaşıyla ayrılmasına neden olduğu gerekçesiyle şişeyi devirdikten sonra annesini çakı ile yaraladı

Boynuna sapladı
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da meydana gelen olayda alkollü olan Alpay Sadrazam (28), kız arkadaşıyla ayrılmasına neden olduğu gerekçesiyle annesi Bengiz Uğur’a (55)çakı ile yaraladı. Annesini boynundan ve sırtından yaralayan zanlı, “Seni öldüreceğim” diyerek tehdit etti. Olay esnasında 184 promil alkollü olduğu belirtilen zanlı, ‘katle teşebbüs’ suçlamasıyla gözaltına alındı.
Zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, 09 Kasım 2019 tarihinde saat 22.30 sıralarında Lefkoşa’da meydana gelen olayda, zanlının kız arkadaşından ayrılmasına sebep olduğu gerekçesi ile yüzde 184 promil alkollü içki tesiri altında bulunduğu esnada annesi Bengiz Uğur’a çakı ile saldırdığını söyledi.
Polis, zanlının çakı ile Bengiz Uğur’un sol çene alt kısmından boğazına doğru 3 santim ve sırt kısmında bir santim kesi yapmak suretiyle katle teşebbüs ettiğini ifade etti. 
Zanlının annesini yaraladıktan sonra da "Seni öldüreceğim" demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu kaydeden polis, ayrıca elleri ve ayakları ile annesini ciddi bir şekilde darp ettiğini açıkladı. 
Zanlının tekme atarak evdeki bazı eşyalara da zarar verdiğini belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini, yaralanan Bengiz Uğur’un Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiğini belirterek, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473