banner564

Bozkır ile de görüştüler

Meclis Heyeti, Strazburg’da temaslarda bulundu

Bozkır ile de görüştüler
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Milletvekili Armağan Candan, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Ersan Saner ve Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Milletvekili Hasan Taçoy’dan oluşan Meclis heyeti, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nun gerçekleştirildiği Strazburg'ta parlamento milletvekilleriyle temaslarda bulundu.
Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, Meclis heyeti, Strazburg’ta bulunan Türkiye’nin AB Bakanı ve Başmüzakerecisi Volkan Bozkır ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Kıbrıs sorununa ilişkin görüş alış verişinde bulunuldu ve Türkiye-AB-Kıbrıs ilişkileri değerlendirildi.

İkili temaslarda yapıldı
Cumhuriyet Meclisi heyeti ayrıca, Sosyal Demokrat Grup, Hıristiyan Demokrat Grup, Liberal Grup, Yeşiller ve Muhafazakar Reformcular gruplarından birçok milletvekili ve AP Başkan yardımcıları ile de ikili temaslarda bulundu.
CTP-BG milletvekili ve Dış İlişkiler Sekreteri Armağan Candan ayrıca, CTP'nin gözlemci üyesi olduğu Sosyal Demokrat Grup toplantısına da katıldı ve yeni grup başkanı Gianni Pittella ile görüştü. Meclis heyeti bu akşam yurda dönecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473