banner564

Bugün ders yok

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, Meteoroloji Dairesi’nden alınan kötü hava koşullarının devam edeceğine yönelik bilgiye dayanarak, bugün İlk ve Orta Dereceli Okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini açıkladı.

Bugün ders yok
banner598
Arabacıoğlu,Meteoroloji Dairesi ile yapılan istişareler neticesinde elde edilen, bugün kötü hava koşullarının devam edeceği ve havanın daha da soğuyacağına yönelik bilgiler doğrultusunda, KKTC genelindeki ilk ve Orta dereceli okulların 1 gün süre ile tatil edilmesine karar verildiklerini belirtti.
Bakan Arabacıoğlu, 13 Aralık Cuma günü için de Gencobahis Meteoroloji Dairesi ile yapılacak görüşmeler neticesinde, hava koşullarının durumu dikkate alınarak karar verileceğini, konu ile ilgili açıklamanın bugün yapılacağını belirtti.
Bakan Arabacıoğlu ayrıca, kötü hava koşulları nedeniyle, öğrencilerin emniyeti için verilen 1 günlük idari tatilden doğacak olan ders eksikliğinin de, Öğretmen Sendikaları ile yapılan görüşmeler neticesinde ileriki günlerde giderileceğini sözlerine ekledi.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473