banner564

Bunalıma girmiş

14 gün önce adaya gelen Rıfat Ilgar, önce çalışmaya başladığı Güzelyurt’taki Süleymanlar Oto Galeri’yi, sonra Lefkoşa’daki 2 aracı ateşe verdi

Bunalıma girmiş
banner598

Onur ULAĞ

Ülkeye 14 gün önce çalışmaya gelen Rıfat Ilgar, bunalıma girince seri kundaklama olayları gerçekleştirdi. Rıfat Ilgar, önce çalıştığı Güzelyurt’taki Süleymanlar Oto Galeri’ye ait işçi evini, daha sonra Lefkoşa’daki 2 aracı ve son olarak Girne’de park halindeki bir aracı ateşe verdi.
Elde edilen bilgilere göre; Güzelyurt’ta Süleymanlar Oto Galeri’de çalışan Rıfat Ilgar dün 05.00 sırlarında, kaldığı işçi evinin içine yanıcı madde döküp ateşe verdi. Hızını alamayan Ilgar, saat 05.30 sıralarında ise Gönyeli’de toprak alanda park halinde bulunan GU 996 ile FP 262 plakalı araçları ateşe verdi. Ilgar, iki aracın üzerine benzin döküp kısmen yakarken, oradan ayrılıp Girne’ye doğru gitti. Ilgar, saat 07.15 sıralarında da Girne- Güzelyurt Anayolu üzerinde bulunan EG 328 plakalı bir aracın üzerine yanıcı madde dökerek tamamen yaktı. 
Olay sonrasında bölgeye sevk edilen Girne İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü ancak çıkan yangın sonucu araç yanarak tamamen kül oldu.
Rıfat Ilgar, olaylardan kısa süre sonra gözaltına alındı. Zanlının polisteki sorgusunda Türkiye’deki ailesi aklına gelince bunalıma girdiğini, kundaklamaları gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.
Zanlının bugün Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarılacağı kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473