banner564

‘Bunu yapmamalıydı’

Eşinden ayrı olan bir çocuk babası Lefkoşa’nın tanınmış çiçekçisi Ferdi Uçar’ın beklenmedik vedası sevenlerini perişan etti

‘Bunu yapmamalıydı’
banner598

 Abdullah SUİÇMEZ

Lefkoşa’da yaşayan 31 yaşındaki Ferdi Uçar’ın, dün öğle saatlerinde Boğaz Piknik alanında cansız bedeni bulundu.
Genç adamın cansız bedenini piknik yapmaya gidenler fark etti. Piknik alanındaki bir ağaçta asılı bulunan Uçar’ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Uçarı’ın olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Lefkoşa’da yaşayan ve çiçekçi olduğu öğrenilen Uçar’ın bir süredir bunalımda olduğu, bu nedenle canına kıydığı ileri sürüldü.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, aslen Hataylı olan ancak uzun yıllardır KKTC’de yaşayan Uçar’ın cenazesinin bugün akşam saatlerinde memleketine gönderileceği öğrenildi.
Kuzey Kıbrıs’a 18 yıl önce ailesi ile gelen ve burada bir evlilik yapan Uçar’ın bir yıl önce eşinden ayrıldığı ve 1 buçuk yaşında bir kız çocuk sahibi olduğu bilgisine ulaşıldı. Ferdi Uçar’ın zamansız vedası karşısında acıların en büyüğünü yaşayan aile yakınları ve arkadaşları, “Hayat dolu bir insandı. Böyle bir sonu kendisine nasıl hazırladı inanmak çok güç” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473